10 filme de văzut împreună cu familia

10 filme de văzut împreună cu familia
Distribuie daca iti place articolul

Cu toții iubim filmele. Dacă le vedem alături de cei dragi, cu un pahar de vin în față, acestea sunt o adevărată sursă de relaxare și de culturlizare. Cu mii de filme bune ce sunt produse an de an, alegerea titlului potrivit poate să fie destul de dificilă.
Tocmai de aceea, îți prezentăm 10 filme cât se poate de interesante pe care le poți vedea in familie.

 

1. Minionii
Este o animație pe care o vor indragi atât adulții cât și copiii. Organismele unicelulare de culoare galbenă, care slujesc pe cei mai mari ticăloși ai lumii, reușesc să îi facă să îi iubească pe toți cei care îi descoperă. Filmul este o poveste amuzantă în care armata de minioni caută un nou șef pe care să îl slujească, în condițiile în care toți stăpânii pe care i-au avut de-a lungul timpului au dispărut.

 

2. Pan
Acest film este o adaptare foarte interesantă după ultracunoscuta poveste a lui Peter Pan. Hugh Jackman joacă rolul unui pirat fioros ( Barbă Neagră), care îl răpește pe Peter Pan și îl duce în Neverland.

 

3. Cinderella
Cine nu cunoaște povestea Cenușăresei? Chrles Perrault a reușit să fascineze o mulțime de generații cu povestea pe care a creat-o și a dat naștere unui număr impresionant de animații și de filme. Cinderella este o poveste de dragoste ideală pentru copii și adulți, numai bună pentru o seară în familie.

 

4. Paddington
Ursulețul Paddington nu are cum să nu fie îndrăgit de toți cei care îi urmăresc aventurile. Acesta ajunge în Londra după ce copilărește într-o pădure din Peru și se confruntă cu toate regulile de etică britanice. Adoptat de familia Brown, Paddington trebuie să facă față numeroaselor provocări londoneze, dintre care cea mai mare este ambiția unei femei pasionate de taxidermie, care ar da totul pentru a-l avea pe simpaticul ursuleț în colecția ei.

 

5. Hotel Transilvania
Toate cele 3 filme Hotel Transilvania îl aduc în prin plan pe Dracula, un vampir ospitalier care deține un hotel. Comedia este la ea acasă iar cei care aleg să se uite la acest film vor râde cu gura până la urechi.

 

 

6. Pinguinii din Madagascar
Este o altă animație de-a dreptul savuroasă în care patru pinguini superspioni ( Skipper, Kowalski, Rico și Private ) trec prin aventuri de neimaginat. Succesul filmului a fost atât de mare încât producătorii au realizat inclusiv un serial cu simpaticele personaje.

 

7. BoyHood
Cu foarte multe premii obținute la nivel mondial, acest film este unic. Povestea este filmată de-a lungul a 12 ani cu aceiași actori ai căror evoluție este surprinsă de camere. Mason este eroul filmului, care își poartă privitorii alături de el de la primele zile de școală primară până la plecarea la colegiu.

 

8. Chef
Este o poveste savuroasă în care lacrimile sunt prezente, însă sunt generate de prea mult râs. Carl Casper este eroul principal al acestui film iar decizia de a-și cumpăra o rulotă pe care să o transforme într-un food truck este cea care generează amuzament, dar și pofta de a da iama în frigider și descoperi ce este mai bun de mâncat pe acolo.

 

9. Cheaper by the dozen
Este un film clasic, pentru toate vârstele. Tom și Kate Baker sunt părinții unei adevărate echipe de fotbal. Cei 12 copii sunt puși pe șotii și subiecți ai nesfârșitelor drame. Ceea ce este cert este că acest film te va face să te simți excelent alături de familia ta, care cel mai probabil nu este atât de numeroasă.

 

10. Hook
Dacă te-a încântat Pan, cu siguranță îți va plăcea și Hook, un film cu același erou, în care Peter Pan este jucat de regretatul Robin Williams, care este adult și se întoarce în Neverland pentru a-și salva copiii de maleficul pirat Hook. Povestea este una de duminică și merită fiecare minut petrecut în fața ecranului.

 

Lista poate continua. Sunt atât de multe filme bune, încât ar trebui să fie realizat un top 1000 al celor mai interesante filme de familie. Ceea ce este important însă, este că poți petrece timp alături de cei dragi în fața unei povești plăcute, așadar, indiferent de filmul pe care îl alegi, este important să îl vezi cu persoanele la care ții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *