De ce este necesar sa alegi o formatie profesionista care sa cânte la nunta ta

De ce este necesar sa alegi o formatie profesionista care sa cânte la nunta ta
Distribuie daca iti place articolul

Se apropie marele spectacol, nunta. Totul este pregătit, de la localul de vis în care se va desfășura mult asteptatul eveniment, la biserica unde mirii își promit dragoste, ajutor și respect reciproc veșnic, apoi la parcul sau la alt loc feeric în care fotografii vor imortaliza tandrețea și frumusețea celor doi soți. Totul a fost studiat în detaliu, de la ce feluri de mâncare vor degusta invitații, la ce lumini vor crea o ambianță de vis. Dar parcă toată această descriere este incompletă fără un ”ingredient” care însuflețește și îmbie la bună dispoziție și distracție: muzica. Muzică de calitate este ”aroma” care însuflețește petrecerea, iar o formatie nunta va face ca acest tip de eveniment deosebit să rămână în amintirea invitaților pentru o lungă bucată de timp și va contribui la succesul petrecerii dumneavoastră.

Dar ce formație este cea mai potrivită pentru petrecerea dumneavoastră? Totul depinde de ce preferințe și așteptări aveți în legătură cu muzica la nunta pe care o organizați. O cerință comună este ca formația să presteze un spectacol original din punct de vedere artistic. Pentru a se putea bucura de un eveniment reușit, unic din punct de vedere interpretativ, tinerii soți trebuie să aibă în vedere alegerea unei formații complexe, profesioniste și implicate.
O altă cerință este ca o formatie nunta aleasă să interpreteze genuri multiple de cântece. Pentru ca această cerință să fie îndeplinită, este nevoie de o formatie nunta compusă din mai mulți membri, cu stiluri muzicale diferite, dar care se armonizează atunci când cântă împreună. Și nu în ultimul rând, este de dorit ca melodiile să fie interpretate live de o voce plăcută.

O formatie nunta care împacă pe deplin aceste cerințe este și Mihai Napu Band care, prin prestațiile sale vă asigură un eveniment perfect din punct de vedere artistic și muzical. Având o experiență îndelungată, membrii formației pot interpreta o gama larga de genuri muzicale, precum: cafe concert, muzică de petrecere – muzică balcanică, muzică grecească – latino, pop, rock, folk, dance, blues, Rythm and Blues, soul, pentru a răspunde cerințelor tuturor invitaților, indiferent de vârsta sau preferințele muzicale ale acestora. Mihai Napu Band dispune de un repertoriu extins pentru nuntă ce cuprinde o varietate de piese, de la cele mai iubite cântece din muzică ușoară românească până la cover-uri internaționale din anii ’70 până în prezent.

Muzicienii își adaptează play-list-ul în funcție de fiecare eveniment și se pliază pe dorințele publicului. Pe lângă mulțimea de cover-uri naționale și internaționale, trupa poate interpreta cântece proprii originale și colaje inedite. Cei doi soliști ai formației, Mihai Napu și Neylini au scos fiecare mai multe hituri și compoziții originale.

Formația Mihai Napu Band interpretează doar muzică live, pentru ca show-ul și buna dispoziție să fie tot timpul prezente la evenimentul atât de important pentru dumneavoastră, formandu-se astfel o energie pozitivă, precum și o conexiune între public și membrii formației muzicale.
Trupa este alcătuită din muzicieni cu experiență în domeniu, care se implică sufletește și afectiv în pregătirea fiecărui eveniment la care participă. Datorită experienței acumulate, membrii formației știu să ”citească” reacțiile și dorințele publicului, adaptându-și repertoriul stării de spirit care domnește pe ringul de dans, neexistând astfel, o delimitare clară între muzicanți și invitați. În plus, calitatea instrumentelor și a sonorizării de care dispune această formatie nunta, va contribui la formarea unui sunet melodios pentru a realiza o ambianță plăcută, de care să se bucure toți invitații.

Mihai Napu Band colaborează cu diverși artiști, invitați speciali ai trupei, printre care se numără Elena Zambilă și Taraful Marian Viteză (muzică de petrecere, folclor și muzică lăutărească), cântăreața. compozitoarea, actrița de teatru și cabaret Emilia Mușală, Elena Popescu (solistă de muzică populară), solista Elena Teodorescu (muzică folclorică), violonista și vocalista Lavinia Săteanu (muzică clasică și ușoară), sau Gabi Traistaru (muzică de nuntă).

Pentru un pachet complet, Mihai Napu Band, formatie nuntă, colaborează cu profesioniști din domeniu foto video pentru nuntă botez, sau orice alt eveniment special. În plus, printre opțiunile care compun un pachet complet se numără: amplificare de sunet (backline), scenă, schelă cu lumini, mașină de fum, cabină foto, sonorizare și lumini customizabile.

Formația Mihai Napu Band performează în principal în București, dar poate susține concerte în oricare alt oraș din România, avand experiența necesară pentru a transforma emoțiile, în momente unice care vor fi reflectate pe ringul de dans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *