Care sunt cele mai bune momente în care să faci cadou un coş cu fructe?

Distribuie daca iti place articolul

Pentru un cadou unic, creativ, poţi trimite un coş cadou cu fructe proaspete de la flori online OK Flora. Alături de buchetul de flori ales, un coş plin cu fructe aromate va face cu siguranţă ca fiecare zi să fie perfectă.  Coşurile cadou cu fructe proaspete sunt ideale pentru multe ocazii şi, de asemenea, fac o completare minunată colorată la orice masă, de la simple recepţii şi până la mese ceva mai formale. OK Flora oferă transport pentru coşurile de fructe şi specialiştii aleg cele mai bune fructe astfel încât întreg aranjamentul să nu fie doar foarte aspectuos ci şi foarte aromat. Sunt mai multe ocazii în care poţi face cadou un coş de fructe, pe care le recomandăm ori de câte ori nu ştii ce să oferi cadou.

Coşuri de fructe cadou pentru sezonul meciurilor de fotbal

Sezonul fotbalului toamnă este o perioadă aglomerată a anului pentru distracţie şi/sau călătorie la diverse petreceri sau la întâlniri pentru vizionare alături de prieteni. Coşurile cadou portocalii sunt perfecte pentru a le lua la diverse petreceri, la întâlniri cu prietenii sau la serile de vizionare a filmelor. Gazda va aprecia cu siguranţă faptul că te-ai gândit la ceva chiar dacă este un simplu şi banal, un coş cu fructe. De asemenea, dacă scoţi un astfel de coş la petrecere, oaspeţii îţi vor mulţumi că ai servit ceva proaspăt, dulce şi sănătos.

Un coş cu fructe pentru o sărbătoare importantă

Cumpără cadouri sub formă de coşuri cu fructe pentru prietenii, familie sau pentru tine la sărbătorile importante. Fructele sunt cele care au potenţialul de a aroma orice zi şi de a o transforma într-un moment perfect şi reprezintă un plus de aromă pentru diverse preparate. Un coş cu fructe pentru sărbători îşi va găsi cu siguranţă utilitatea.

Coşuri cu fructe pentru Crăciun

De Crăciun sau înainte de Crăciun poţi trimite coşuri cu fructe familiei, prietenilor, copiilor şi colegilor ca o surpriză specială. Alege coşuri cu fructe de sezon aranjate într-un mod optim şi cu siguranţă vei reuşi să obţii cele mai fericite momente alături de ei, dar şi toată aprecierea destinatarilor.

Coşurile cu fructe sunt un cadou minunat de Crăciun, mai ales atunci când cauţi acel cadou extraordinar, memorabil. Întreaga familie şi ceilalţi oaspeţi se vor bucura de citrice proaspete ca gustare sau la mesele de sărbătoare şi vor aprecia faptul că te-ai gândit să le oferi ceva sănătos.

Coşuri cu fructe pentru Anul Nou

Comandă coşuri de fructe cum ar fi citricele, cu portocale, grapefruit roşu, mandarine dulci, clementine sau cu citrice ceva mai exotice aşa cum este sweetie, pomelo, combinate cu alte tipuri de fructe. Poţi merge cu un astfel de coş la petrecerile la care eşti invitat sau poţi folosi coşul cu fructe pentru a decora masa de Revelion. În funcţie de perioada din an poţi găsi cele mai interesante coşuri cu fructe pe care să le cumperi pentru a le face cadou sau pentru a le folosi în propria casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *