Incalzire pentru iarna eleganta

Incalzire pentru iarna eleganta
Distribuie daca iti place articolul

Incalzirea locuintei presupune un mare efort din partea proprietarului. Soba din teracota are nevoie de un burlan si burlanul trebuie sa corespunda cosului de fum. O soba in camera inseamna diminuarea suprafetei acesteia. Si caloriferul electric si semineul ocupa loc si se impune sa fie asezate departe de piesele de mobilier.

Incalzirea eleganta se realizeaza cu aer conditionat de tip coloana  , aparatele putand fi comandate direct din magazinul Aer-conditionat-invertor.ro.

Acest aparat asigura confortul din locuinta si in timpul verii cu temperaturi caniculare, cand simti ca totul clocoteste in jur, dar si in timpul iernilor siberiene.

Nu se poate sistem mai eficient de climatizare ca acesta, fiindca:

-este economic. Energia electrica este ieftina si aerul conditionat de tip coloana are un consum redus de electricitate.

-functioneaza fara cos pentru fum sau burlan si acestea nu necesita sa fie curatate in fiecare an sau de doua ori pe an.

-nu scoate fum sau gaze si nu afuma peretii.

-functioneaza silentios, astfel incat nu deranjeaza pe nimeni.

-termenul de garantie este de 60 de luni.

-multe dintre aparatele de la acesta categorie au functii multiple, cum ar fi: racire, incalzire, dezumidificare, ventilatie, mod automat.

-filtrul de aer este lavabil.

-costa mult mai putin ca o soba sau ca un semineu. Un aparat de aer conditionat de tip coloana performant costa 5480 de lei, in timp ce cea mai simpla soba costa 3000 de lei, la care se adauga costurile cosului de fum si ale burlanului.

Ai o camera destul de mica pentru a monta o soba in ea? Alege aparatul de aer conditionat de tip coloana potrivit si vei fi multumit pe deplin, fiindca nu va trebui sa muti mobila de colo acolo si sa renunti la anumite piese!

Comanda aparatul dorit si vei avea surpriza sa il primesti rapid la domiciliu si sa iti asiguri caldura iarna si racoarea in timpul verii sufocante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *