Ajutati tinerii care doresc sa se casatoreasca sa isi cumpere verighetele dorite!

Ajutati tinerii care doresc sa se casatoreasca sa isi cumpere verighetele dorite!
Distribuie daca iti place articolul

Sunt tineri, se iubesc si vor sa plece impreuna pe drumul vietii. Sunt norocosi daca le intra doua salarii decente in casa in fiecare luna, dar pandemia a declansat si criza economica.

Iti sunt dragi si te gandesti cu empatie la ei. El tocmai a achitat inelul de logodna din salariul sau modest si face economii substantiale sa organizeze o  mininunta, sa ii cumpere ei cea mai frumoasa rochie de mireasa si verighetele din aur.

In calitate de nas, de parinte sau de prieten bun, te poti implica mai mult decat crezi in cumpararea verighetelor  .

Parcurge urmatoarele etape simple si tinerii nu te vor uita niciodata:

  1. Recomanda-le magazinul online de bijuterii din aur alb, roz si galben cu peste 2000 de produse in stoc, cu modele de vergihete clasice, moderne, originale, de lux sau simple, uni sau multicolore.

Verighetele de aici sunt de o eleganta care da clasa altor modele prin simplitatea lor si prin ingeniozitatea multor modele. Ele pot fi gravate, personalizate dupa dorintele celor care le vor purta.

Verighetele de dama sunt infrumusetate de cristale aduse din Germania sau de diamante albe. Cumparatorul le alege in functie de bugetul de care dispune.

  1. Daruieste-le un voucher de cumparaturi si in acest mod ajuta-i sa isi aleaga perechea de verighete dorita. Poti comanda un voucher de 250 de lei, 450 de lei, 750 de lei, 1000 de lei, 1500 de lei sau 2000 de lei.

Va fi o usurare sa plateasca mai putin pentru bijuteriile pe care le vor purta toata viata, fiindca reprezinta legamantul lor de a se iubi si de a-si fi alaturi toata viata.

Recomanda tinerilor sa isi comande online bijuteriile de care au nevoie, fiindca livrarea este protejata ca si manipularea bijuteriilor.

In fabrica se respecta normele impuse de pandemie si produsele sunt lucrate cu atata responsabilitate, incat sunt garantate pe viata.

Cei care platesc cu cardul, primesc un extra bonus de 2 % din valoarea comenzii, reducere care se adauga la celelalte afisate pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *