Toamna e anotimpul iubirii – trei experiențe romantice cu care să-ți surprinzi iubitul

Toamna e anotimpul iubirii – trei experiențe romantice cu care să-ți surprinzi iubitul
Distribuie daca iti place articolul

“— Fermina, îi spuse, am așteptat prilejul acesta mai bine de o jumătate de veac, ca să-ți pot jura din nou fidelitate eternă și iubire de-a pururi vie.”

Ați auzit, cu siguranță, de faimosul roman “Dragoste în vremea holerei”, semnat Gabriel Garcia Marquez, iar dacă nu l-ați citit încă, poate că toamna aceasta pandemică ar fi un bun prilej pentru a o face.

Generalizând ideea din titlu, în ciuda oricăror piedici externe, prezența sentimentului de iubire rămâne constant. Lumea are nevoie de experiențe romantice și de emoții pozitive poate mai mult ca oricând. Sigur, ne dorim ca instanțele romantice în care suntem implicați să fie sigure, controlate, și accesibile și, eventual, să avem parte de toate cele enumerate și fără bătăi de cap.

Știai că există site-uri specializate în crearea de la 0 a experiențelor de orice tip – idei de cadou pentru barbati și femei, experiențe romantice, cu adrenalină, de cooking, de nutriție etc și sunt locul favorit de unde o mulțime de cupluri s-au inspirat mai ales în perioada pandemiei?

Aici poți găsi și mai multe opțiuni care îți oferă transport sigur, achiziție în siguranță, alături de romantism și unicitate.

  • De exemplu, dacă iubitul tău adoră mașinile de epocă sau mașinile în general, îi poți oferi chiar azi o plimbare cu o mașină specială. Ai la dispoziție mașini interbelice clasice, mașini sport sau limuzine pe care le poti închiria fără prea multe bătăi de cap. Sigur va aprecia gestul tău!
  • Un zbor cu balonul cu aer cald urmat de masaj relaxant pentru amândoi. Vei avea parte de o zi plină de aventuri, dar și de clipe lungi de relaxare în care te vei umple de energie. Te poți plimba cu balonul cu aer cald în București, iar după zbor te vei relaxa alături de iubitul tău într-o sesiune de răsfăț într-un spa de lux. Ai parte de 3 ore de deconectare totală, iar iubitul tău va aprecia o astfel de experiență.
  • City break într-un castel medieval unde vei învăța să modelezi ceramica de Cucuteni – cine nu și-ar dori să petreacă un weekend departe de stres, griji, job, într-un castel medieval unde să intre în altă lume? Nu numai că veți petrece două zile frumoase departe de modern și civilizație, dar aici veți avea acces și la o activitate artistică. Pe lângă un prânz tradițional delicios, veți deprinde tainele ceramicii de Cucuteni de la un maestru local. Tradiția olăritului este reînviată de artiști locali care doresc să transmită meșteșugul și poveștile locale tuturor celor care ajung în casa sa. Cultura Cucuteni precede cu câteva sute de ani atât civilizația egipteană, cât și pe cea sumeriană. Dacă nu știai, culorile utilizate în ceramica din cultura Cucuteni sunt roșu, negru și alb, iar vasele pot fi de la pahare până la amfore.

Destul de cool pentru România, nu? Să ai o lista de cadouri romantice la doar un click distanță?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *