Alegerea accesoriilor pentru imbracaminte

Alegerea accesoriilor pentru imbracaminte
Distribuie daca iti place articolul

În această postare, vă vom prezenta de regulile de aur pe care le respectă oamenii stilati pentru a-și potrivi accesoriile.

Am făcut câteva cercetări pe acest subiect și am colectat câteva opinii printre influenceri, branduri de modă și reviste de modă: Iată ce am aflat despre cea mai mare indecizie a modei din vremea noastră.

Când ar trebui să purtați o tinuta perfecta: Dacă ești invitat la o petrecere formală, la o nuntă, la un eveniment elegant.

Dacă aveți de gând să faceți poze și doriți să arătați elegant în ele după 15 ani: Ar trebui să vă asortați perfect accesoriile și ținuta împreună și să vizați un aspect elegant. Pentru că singurul lucru care nu iese niciodată din modă este eleganța.

Ia un exemplu de la adevărata prințesă – Kate Middleton! În timpul evenimentelor formale, ea se potrivește întotdeauna într-un mod perfect accesoriile sale.

Poartă întotdeauna o geantă de culori potrivite cu pantofi. Și pentru a face să pară și mai perfectă se potrivește cu pantoful sau geanta cu un detaliu de culoare dintr-o rochie. Și ne oferă și o altă lecție importantă despre genți: pentru evenimente formale, alegeți întotdeauna un clutch.

Vă putem propune cea mai preferată: este geanta Dizaind Kate, o combinatie eleganta, cu un design modern.

Un aspect potrivit nu este destinat doar pentru prințese și nunți regale: Puteți purta pantofi și genți  potrivite și în viața de zi cu zi.Când porți o ținută distractivă și elaborată, care conține o mulțime de culori, pantofii și geanta potrivite te pot face să arăți mai bine.

Când ar trebui să va asortati parțial.  Simplu: dacă purtați pantofi florali în roșu, verde, albastru și galben, geanta trebuie să fie simplă și roșie, albastru verde sau galben. Dacă porți o geantă în culorile alb, albastru și roșu, pantofii trebuie să fie albi, albaștri sau roșii.

Când puteți amesteca și potrivi: Ești dependent de aspectul de bază? Este timpul să încalci regulile! Un aspect simplu, neutru, de bază, este perfect pentru a face o geantă (sau o pereche de pantofi) să iasă în evidență cu o culoare care contrastează cu restul ținutei. De exemplu, o cămașă albă sau un aspect denim asortat cu geanta de culoare îndrăzneață face ca ținuta să arate proaspătă și elegantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *