Parfum intens de bărbați Legend Intense

Parfum intens de bărbați Legend Intense
Distribuie daca iti place articolul

Când ne gândim la acest parfum Legend Intens înțelegem din denumirea sa totul, este cu desăvârșire o legendă plină de note misterioase și puternice. Parfum dedicat femeilor, atunci când se dau bărbații, vă va învălui într-o stare magică, ca o călătorie lungă cu iz natural.

Parfumul intens al bărbaților Legend Intense este realizat din note de top de lămâie și grapefruit, note de mijloc lemnoase, combinate cu levănțică și floare de portocal, iar notele de bază redate prin esențe de chihlimbar, mosc și mușchi. Este cu adevărat un parfum bărbătesc, care te înviorează și te îndeamnă la aventură odată aplicat pe piele. Așa cum am specificat, acest parfum conține esență de mosc, o esență specială pentru bărbați, deoarece este rezultată din substanțele secretate de cerbul de sex masculin. Moscul devine tot mai greu de procurat, deoarece cerbul este un animal pe cale de dispariție, așadar parfumul acesta devine tot mai special pentru persoanele care reușesc să îl achiziționeze.

Emoția inspirată de parfumul Legend Intense

Se spune că fiecare parfum în parte îți inspiră o anumită trăire, însă noul parfum Legend Intense îți oferă o fuziune de mirosuri încântătoare, din care vor rezulta o serie de emoții. Frumos ambalat, într-o cutie de culoare maro închis, pe interior înfășurat în piele, parfumul va face o frumoasă impresie încă de la prima deschidere. Pătrunde fin în categoria parfumurilor lemnoase, puternice, care ne amintesc de o noapte de iarnă, sau de o partidă de vânătoare, un parfum care va scoate la iveală instincte aprige și va lăsa urme profunde pentru cei din jur.

Apă de toaletă vs. Apa de parfum

Parfumul evidențiat în acest articol face parte din categoria apei de toaletă. Dacă nu ești sigur ce să alegi între apă de toaletă (eau de toilette) și apă de parfum (eau de parfum), noi te vom ghida. Așadar diferența între cele două este dată în principal de concentrația esențelor. În ceea ce privește apa de toaletă, va avea ca note pregnante primele, adică notele de top, în cazul parfumului prezentat, notele de top sunt reprezentate de esența de lămâie, și cea de grapefruit. Apa de toaletă este potrivită pentru purtarea de zi cu zi, sau în zilele călduroase de vară, deoarece parfumul se diminuează armonios, lăsând în urmă un iz relaxant, nu foarte puternic, dar suficient cât să îl simți plăcut.

În schimb, apa de parfum este mai indicată pentru zilele mai răcoroase, sau seara, având un iz amețitor, care se păstrează pentru mult timp, ușor țipător. Așadar pentru persoane discrete îndemnăm alegerea primei variante. Însă așa cum vă amintim de fiecare dată, alegerea finală se află în mâinile dumneavoastră, noi încercăm doar să vă ghidăm pas cu pas și să vă dezvăluim o parte din secretele noastre.

Acest parfum, printre cele mai speciale din gama de parfumuri arabesti Emper, poate aparține unui bărbat puternic, cu multă influență asupra celor din jur, un bărbat sigur pe el, care dorește să își evidențieze atuurile. Cu siguranță este o mireasmă specială, care va aduce intensitate vieții de zi cu zi, dar si momentelor unice! Alege să dai un plus de valoare momentelor din viața ta, alături de acest parfum legendar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *