Trei carti recomandate la inceput de an

Distribuie daca iti place articolul

Au trecut sarbatorile de iarna cand am preferat sa le recomandam copiilor lecturi specifice Craciunului. Acum, la inceput de an, ar fi recomandat sa reinnoim lista de lecturi pentru cei mici. Cel mai bun prieten al parintilor in materie de carti pentru copii este editura universenciclopedic.ro. Pe langa faptul ca s-a adaptat cerintelor si putem comanda carti online, fara sa fie nevoie sa ne deplasam din confortul casei noastre, gama de carti disponibile pe site este extrem de vasta. Exista carti pentru toate varstele si toate interesele. In acest inceput de an, va recomandam din acestea cateva titluri care, garantam, ii vor incanta pe cei mici.

Hoinari prin anotimpuri. Primavara – este o carte ce apartine autoarei Rotraut Susanne Berner. Aceasta carte ilustrata cuprinde mai multe povesti care abia asteapta sa fie descoperite de catre micuti. In fiecare pagina apare cate un nou decor, toate facand parte din peisajele de zi cu zi intalnite. Personajele traiesc o serie de peripetii care mai de care mai interesante. Situatiile prezentate depind de fiecare data de anotimp. Flori proaspete infrumuseteaza locuintele, targul de gradinarit anima piata centrala. Autoarea a ilustrat fiecare pagina cu un numar impresionant de detalii. In prezent, autoarea Rotraut Susanne Berner se numara printre cei mai cunoscuti ilustratori de carti pentru copii. Descoperim astfel citirea dupa imagini, o activitate care are menirea de a dezvolta spiritul de observatie si memoria copiilor, dar si de a creste semnificativ capacitatea de concentrare.

Ploaia de stele de Fratii Grimm – este una din povestile Fratilor Grimm, care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Este povestea unei fetite orfane pe nume Matilda, extrem de generoasa. Acum a ramas sa tremure de frig in noaptea rece. Din poveste, copiii vor descoperi ca cei care fac bine sunt rasplatiti intotdeauna pentru generozitatea lor. Este o poveste ilustrata frumos, unde aflam ce inseamna sa daruiesti si despre rasplata pe care o primesc cei care isi pastreaza inima buna si curata.

Magarusul Mariei. Fuga in Egipt – cartea este scrisa de Gunhild Sehlin. Este povestea unui magarus murdar caruia nu-i placea sa munceasca. Acesta traia in tara Sfanta. Dar, intr-o zi, el a intalnit-o Maria si viata lui s-a schimbat pentru totdeauna. Cand Iosif si Maria au fost nevoiti sa plece spre Bethleem, magarusul este cel care i-a ajutat sa ajunga in Egipt. Este o poveste frumoasa, pe care copiii o vor adora.

Intra pe site-ul Editurii Univers Enciclopedic si alege cartile pentru juniorul tau pentru un inceput de an asa cum trebuie. Fii pe faza si prinde super promotiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *