De ce sa te inscrii la un program de dezvoltare profesionala?

Distribuie daca iti place articolul

Din ce in ce mai multe persoane fac o schimbare radicala in cariera profesionala. Motivele fiind diverse, plecand de la cel mai des intalnit si anume cel finanicar, relocare, pana la o dezvoltare profesionala mai rapida si propice. Reconversia profesionala este o cale usoara de a se ajunge la o cariera profesionala pe care o dorim, insa, ca orice activitate care conteaza, implica timp si efort din partea noastra.

Prin proiectul “Evolueaza in cariera – Cresterea nivelului de competente in randul angajatilor!”, facilitatorii isi propun sa ofere programe de formare profesionala continua pentru 658 angajati de la nivelul celor 7 regiuni mai putin dezvoltate din Romania.

Obiectivele proiectului vor fi atinse prin activitatile de consiliere profesionala si tutorat, precum identificarea, recrutarea si mentinerea grupului tinta in cadrul activitatilor proiectului, dar si organizarea si furnizarea serviciilor de tutorat si consiliere profesionala. Serviciile de formare profesionala propriu-zisa vor fi implementate prin organizarea si derularea programelor de formare profesionala autorizate, dar si prin cursuri informale de tip workshop. Un alt obiectiv al proiectului este ajungerea la cat mai multi angajati ai campaniei de constientizare privind importanta si necesitatea participarii la programe de formare continua.

Impreuna cu partenerii proiectului, Asociatia KOFOFED’S SCHOOL ROMANIA si Asociatia ONIXALEX, Asociatia pentru Formare, Educatie si Dezvoltare–“EUROFED” in calitate de Beneficiar, isi propune sa indeplineasca cu success toate obiectivele proiectului “Evolueaza in cariera – Cresterea nivelului de competente in randul angajatilor!”.

Succesul unui program cu obiective bine stabilite este masurat prin rezultatele obtinute. Astfel, unele din principalele rezultate asteptate/finale in urma implementarii proiectului sunt:

– 1 Strategie de implementare, monitorizare si control a proiectului realizata;

– 2 conferinte ale proiectului realizate;

– 1 metodologie de selectie grup tinta elaborata;

– 658 persoane (angajati) identificate si selectate pentru a participa la programele de formare profesionala, cat si consiliate profesional pentru incurajarea participarii la programele de formare profesionala, care beneficiaza de servicii de tutorat pentru sprijinirea angatilor in vederea integrarii/acomodarii cu noile posturi/atributii/sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *