Racoreste-ti casa cu un aer conditionat de calitate!

Racoreste-ti casa cu un aer conditionat de calitate!
Distribuie daca iti place articolul

Locuintele noastre sunt concepute pentru a face fata oricarui anotimp, insa exista exceptii precum vara, atunci cand acestea se supraincalzesc, iar locuitorii pot experimenta disconfort termic. Pentru a remedia disconfortul provocat de caldura este indicat sa folosim un aer conditionat split sau multisplit care sa poate dispersa aerul rece in toata casa.

 

Pe site-ul aer-conditionat-inverter.ro se gasesc o multime de astfel de produse a preturi foarte avantajoase. De exemplu, o unitate convertivila tavan podea de aer conditionat Fujitsu  este ideala pentru cine doreste un aparat mai complex.

Acesta foloseste tehnologia multisplit si este foarte fiabil. Vei recunoaste un aparat de aer conditionat de tip multisplit dupa faptul ca poate fi cuplat nu doar la doua unitati interioare, ci chiar pana la sase, in cazul imobilelor cu multe incaperi, al sediilor de institutii sau al cladirilor de birouri. Avantajul evident al unei asemenea solutii este dat de faptul ca nu va necesita montarea pe exteriorul cladirii a unui numar de aparate identic cu cele din interior, dar acesta nu este singurul.

Un aparat de aer conditionat multisplit se dovedeste o solutie mai economica atat in momentul achizitiei, cat si pe parcursul exploatarii. Daca aparatele cu o capacitate BTu mica sunt bransate direct la unitatea exterioara, cele mai puternice necesita configurarea unui traseu cu ramificatie de tip Y sau kit de bransare, care sa includa atat conducta de gaz, cat si pe cea de lichid.

Conductele folosite de acest tip de aparate de aer conditionat multisplit mai necesita cuplarea la distribuitoare, dispozitive conectate, la randul lor, la unitatile interioare.

Configurarea unui sistem de climatizare bazat pe un aparat de aer conditionat multisplit trebuie sa porneasca de la calcularea necesarului fiecarui imobil. Nu conteaza doar numarul de camere, ci si amplasarea lor, pentru ca aceasta influenteaza in mod direct modul in care aerul va circula intre incaperi. Tocmai de aceea, este de preferat o solutie cu doua sau mai multe unitati de capacitate mai mica, in locul uneia puternice, dar care sa functioneze, de fapt, in gol.

Aerul conditionat ramane o investitie foarte buna pentru orice persoana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *