Verighete din aur galben, alb sau roz?

Verighete din aur galben, alb sau roz?
Distribuie daca iti place articolul

Atunci cand ne casatorim, trebuie sa alegem si verighetele pentru nunta. Acestea pot fi din mai mutle metale si in multe alte stiluri. In acest articol vom vedea care este diferenta dintre verighetele din aur galben, alb si roz.

Ce este verigheta?

Termenul de “verigheta” este un diminutiv al substantivului din romana “veriga”, iar acesta este imprumutat din limba slava: veriga. Este o traditie straveche sa schimbi un inel care este un simbol al unei legaturi vesnice. Circularitatea verighetei, de fapt, reprezinta unirea, in timp ce metalul folosit este de obicei aurul, care in traditia crestina reprezinta eternitatea.

Verigheta din aur galben 

In mod traditional, verigheta este din aur galben. Practic, acest metal este imun la oxidare in timp. In plus, aurul galben are o culoare universala, care se potriveste cu orice!

Pentru multi, aurul galben are un caracter aproape retro, are caldura, istorie, farmec care il face mereu actual. Vezi mai multe idei de verighete din aur galben la verigheteatcom.ro.

Verigheta din aur alb

Aurul alb, elegant, actual, usor de asortat, intr-un cuvant, modern, este adesea foarte popular in randul cuplurilor tinere care aleg verighete. Cu toate acestea, este important sa se ia in considerare faptul ca aurul alb este placat cu rodiu pentru a-i oferi culoarea stralucitoare pe care o vedem. Totusi, din fericire, bijuteriile de la verigheteatcom.ro nu trec prin rodinare si nu contin nici nikel, nici cadmiu. Astfel, nu va fi necesara placare cu rodiu la un anumit interval de timp.

Verigheta din aur roz

Pentru toti cei care iubesc stilul modern, insotit de farmecul retro, alegerea perfecta este aurul roz. Are o culoare naturala, delicata, eleganta, nu necesita intretinere.

Exista o diferenta de valoare in diferitele culori ale aurului?

Nu. Varianta de culoare nu modifica valoarea. Pentru a obtine variatiile de culoare, diferite aliaje se adauga aurului pur.

Personalizeaza-ti alegerea

Fie ca este vorba de un design, o gravura, o piatra sau alegerea materialului, asigura-te ca verighetele sunt la fel de unice si exclusive ca dragostea care va leaga.

Verighetele de la verigheteatcom pot fi modificate la comanda, ceea ce inseamna ca vei putea alege dimensiunea, grosimea, latimea, caracteristicile curburii si finisajul. Si daca ai o idee anume, vorbeste cu echipa. Vei gasi sprijin si consiliere de la cei mai buni specialisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *