Cum alegi parfumul bărbătesc

Distribuie daca iti place articolul

Spre deosebire de femei, care au cel puțin două până la cinci parfumuri în arsenalul lor, bărbații preferă să folosească un singur parfum. Și când se termină, atunci fără să se gândească de două ori, cumpără exact unul la fel sau similar.

Cu toate acestea, există și bărbați care preferă să cumpere parfumuri orientale bărbați din magazinul online zarafan.ro. Încearcă și tu și testează aromele orientale masculine.  În fiecare an sunt lansate un număr mare de noutăți de parfum, astfel încât să poți alege un parfum arăbesc pentru orice dispoziție sau situație. Alegerea parfumului este o experiență foarte interesantă, doar că trebuie să urmezi câteva reguli simple.

Bazează-te complet pe preferințele tale

Aruncă din minte toate imaginile inspirate din publicitatea parfumurilor, recomandările prietenilor, sfaturile prietenilor și bazează-te complet pe gustul tău, pentru că fiecare persoană este diferită. Parfumeria pentru bărbați nu este la fel de diversă ca a femeilor, dar totuși se pot distinge mai multe grupuri – acestea sunt parfumuri orientale citrice, lemnoase, acvatice, chypre și fougere. Dacă nu ești pregătit pentru schimbări radicale, este mai bine să cumperi parfumul Arabia Explorer pentru bărbați. Trebuie să alegi parfumul dimineața, când simțul mirosului nu este încă supraîncărcat. Poți încerca parfumurile mai întâi cu benzi de hârtie, care sunt de obicei pe rafturi lângă sticlele de parfum și abia apoi, dacă îți place mirosul, poți pune câțiva stropi pe încheietura mâinii. Dacă porți un ceas sau o brățară, este mai bine să aplici parfumul pe dosul mâinii, astfel încât mirosul să nu fie distorsionat.

Fiecare parfum are nevoie de timp pentru a se desfășura, în medie poate dura două până la patru ore. În mod ideal, decizia de a cumpăra ar trebui să se ia a doua zi. Pentru a compune un set de parfumuri bărbăteşti de bază, vor fi suficiente patru parfumuri: pentru muncă, pentru seară, pentru întâlniri și pentru sport. Parfumul este intensificat de căldura propriului corp, iar dacă este aplicat în pliurile genunchilor și coatelor mirosul va deveni mai durabil și mai puternic. Dacă obișnuiești să pui câțiva stropi de parfum pe încheieturi, după fiecare spălare pe mâini, aplică din nou parfumul.

Arabia Explorer bărbați

Parfumul bărbătesc Le Chameau Arabia Explorer pentru bărbați este un parfum elegant, sexy și bogat. Compoziția sa profund parfumată, combină cu pricepere acordurile de bergamotă, trandafir, paciuli, mosc, mesteacăn, iasomie, chihlimbar și vanilie. Parfumul pentru bărbați Le Chameau  Arabia Explorer  a fost lansat în 2020 și a fost lăudat pentru calitate, viziune și experiența senzațională de explorare, armonie și un cumul de sentimente pe care orice bărbat și le-ar dori. Parfumul este inspirat de explorarea deșertului, scoțând la lumină miraje pe care numai un bărbat le poate vedea. Notele de vârf includ coacăze negre, bergamota și măr. Notele de inimă includ trandafir, mesteacăn uscat, iasomie marocană și Patchouli, iar notele de bază – stejar, mosc, chihlimbar și vanilie. Arabia Explorer este un parfum lemnos uimitor, conceput pentru bărbați. Este un parfum care spune povestea aventurilor, misiunilor și aspirațiilor, pe lângă explorarea lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *