Verighete de calitate la preturi avantajoase!

Verighete de calitate la preturi avantajoase!
Distribuie daca iti place articolul

De-a lungul istoriei, verighetele au simbolizat dragostea, loialitatea si credinta. Aceasta traditie izvoraste din cele mai vechi timpuri si se gaseste pe scara larga in aproape fiecare cultura. Verighetele sunt adesea considerate o bijuterie sacra care este foarte apreciata.

Atunci cand cumparati o verigheta, abordarea este destul de diferita fata de un inel de logodna. Majoritatea cuplurilor isi cumpara verigheta impreuna si nu exista niciun element de surpriza legat de aceasta. Este o decizie sensibila, practica, care este luata de ambele parti. Mai mult, de multe ori este cea mai importanta bijuterie pe care o veti cumpara impreuna si este un simbol al dragostei, stilului, personalitatii si valorilor voastre.

Cum alegem verigheta potrivita?

Alegerea bugetului de la inceput va poate ajuta sa va decideti asupra inelelor si sa nu fiti surprins pe picior gresit atunci cand faceti cumparaturi. In general, se recomanda sa alocati aproximativ 3% pana la 5% din bugetul total al nuntii pentru verighete.

Pentru a va mari bugetul, va puteti juca cu inelul in functie de metal si stiluri. De exemplu, alegeti un inel de logodna mai simplu, deoarece va costa mai putin, dar nu va face o mare diferenta pentru aspectul inelului vostru. Un alt exemplu ar fi sa alegeti aurul alb in locul platinei, deoarece ambele arata asemanator, dar aurul alb este mai accesibil. Site-ul ofera o multime de inele si verighete  din aur, realizate cu precizie la preturi pentru toti!

Metalul tipic pentru verighete a fost aurul, desi astazi va puteti cumpara inelul intr-o varietate de metale diferite. Pentru un aspect asortat, este o idee buna ca mirii sa aleaga acelasi metal. In timp ce stilurile pot fi diferite, avand acelasi metal confera celor doua inele o legatura subtila, dar frumoasa.

Acestea fiind spuse, unii miri prefera metale diferite pentru gusturile lor. De exemplu, aurul roz este o culoare feminina si este perfect pentru o mireasa, in timp ce mirele ar putea dori ceva mai puternic si mai masculin. Este absolut bine si asta.

Majoritatea mireselor prefera sa aleaga un metal care sa se potriveasca cu inelul lor de logodna. Acest lucru asigura ca cele doua inele functioneaza intotdeauna bine impreuna si nu unul impotriva celuilalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *