De ce trebuie sa cumparati o imprimanta Kyocera

De ce trebuie sa cumparati o imprimanta Kyocera
Distribuie daca iti place articolul

Afacerile mici incep in multe moduri diferite. Uneori oamenii decid ca pot face ceva mai bun decat oamenii care o fac deja, iar uneori incep ceva ce nimeni altcineva nu face. Oricare ar fi motivul, un scurt moment de inspiratie duce la multa satisfactie dar si multa munca atunci cand vine timpul sa dezvoltam afacerea.

O componenta importanta a conducerii unei afaceri mici este gestionarea costurilor, iar multi proprietari de afaceri mici ar putea crede ca echiparea biroului lor cu deviceuri de ultima generatie este imposibil din punct de vedere financiar. Dar modserv.ro ofera mai multe tipuri de imprimante si copiatoare de la Kyocera si exista o solutie avansata de imagistica a documentelor pentru orice buget. Iata cateva dintre beneficiile cheie ale investitiei in produsele Kyocera pentru biroul vostru:

Solutii de imprimare de inalta definitie

Cel mai evident beneficiu este posibilitatea de a crea documente tiparite de inalta calitate si garantii de vanzari interne. Producerea propriilor materiale este mai rapida si va economiseste bani.

Colaborare imbunatatita

Tot ceea ce copiati sau scanati este accesibil imediat pentru toti angajatii autorizati, folosind aplicatia PinPoint Scan. Chiar daca membrii echipei  sunt in afara sediului, ei pot vedea documentele la care lucrati si pot lua decizii mult mai rapid.

Management avansat de documente

Multe birouri trec la „fara hartie”, din mai multe motive. Stocarea digitala permite recuperarea instantanee a oricarui document scanat, reduce nevoia de spatiu de stocare fizic si, in cele din urma, reduce amprenta de carbon a biroului.

Timp de functionare maximizat

Produsele multifunctionale Kyocera (MFP) au cea mai buna performanta din domeniu, iar modserv.ro este mandru sa fie dealer Kyocera Service Solution Provider (SSP). Oferim contracte de service la preturi accesibile pentru toate produsele noastre, iar satisfactia dumneavoastra este intotdeauna garantata. KYOCERA ECOSYS M2640IDW ofera urmatoarele caracteristici: A4, 40 ppm, 1200dpi, 512MB, caseta 250 coli, duplex, Dual Scan ADF, Gigabit Ethernet (10BaseT/100BaseTX/1000BaseT), USB 2.0, Wireless LAN, starter toner inclus . Kyocera este cu siguranta brand-ul care aduce profesionalismul mai aproape!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *