Apple, un brand care aduce fericire!

Apple, un brand care aduce fericire!
Distribuie daca iti place articolul

Noile Apple Macbook Pro 16 inch reprezinta cea mai buna alegere pentru dezvoltatorii de continut, pentru fotografi, studenti si pentru persoanele care lucreaza cu continut de operatiuni de multitasking.

Quickmobile este magazinul usor de accesat online de la care clientii pot cumpara tot felul de gadget-uri, telefoane smartphone si tablete de cea mai inalta calitate. Tot de la acest magazin fanii produselor Apple au vazut noile telefoane iPhone 13 disponibile inca din luna Septembrie, dar si noile casti  Apple Airpods generatia 3.

Avand in vedere ca toti ochii sunt indreptati spre Apple Macbook Pro 16 inch, deoarece este un laptop care imbina, eleganta, un aspect retro si performanta celui mai avansat sistem laptop de pana acum, acest gadget este ideal pentru un student la Politehnica, un manager sau chiar si un operator la serviciul clienti care lucreaza remote sau in-office.

Compania Apple echipeaza cel mai avansat laptop cu noile procesoare M1 Pro si M1 Max anuntate. Adaugarea lui M1 Max va oferi un spor de performanta grafica MacBook Pro de 16 inch 2021 fata de predecesorul sau, iar M1 Pro va fi de 2,5 ori mai bun decat generatia anterioara, potrivit Apple. Ambele cipuri ofera o crestere de 2 ori a procesorului fata de MacBook Pro 2019.

Se pare ca noul siliciu va face MacBook-ul mai eficient din punct de vedere energetic, oferind mai multa durata de viata a bateriei la o singura incarcare. Apple rareori dezvaluie specificatiile detaliate ale bateriei, dar promite ca bateria poate dura de doua ori mai mult in Lightroom si de patru ori mai mult in Xcode, precum si permite 21 de ore de redare video.

Utilizatorii puternici vor beneficia, de asemenea, de noul afisaj bazat pe iluminare de fundal Mini-LED utilizat in iPad Pro, care accepta HDR la o luminozitate mai mare si permite o mai buna reglare locala a luminii. Ecranul are 1.000 de nit de luminozitate sustinuta, permitand culori mai profunde si mai dramatice.

Daca exista un lucru la care Apple este bun, acesta este sa aiba o marca consistenta. Bineinteles ca evolueaza, dar schimbarile pe care le fac nu perturba aspectul mesajului general al marcii.

S-ar putea sa va uitati la o reclama TV si chiar inainte ca brandingul sa apara, veti sti ca este Apple – si acesta este semnul unui brand bun.

Aceasta consecventa ruleaza pe fiecare canal pe care il au. Va puteti astepta la aceeasi experienta pentru clienti atunci cand ii vizitati site-ul web ca si cand ati vizita unul dintre magazinele lor.

Aspectul si senzatia lor curata si moderna poate fi vazuta in tot ceea ce fac, iar acest lucru ii ajuta cu adevarat pe oameni sa se familiarizeze cu ei, indiferent de canalul de la care alegeti sa va conectati cu ei. Acesta este probabil unul dintre cele mai bune motive pentru care credem ca oamenii iubesc Apple. Pentru ca il fac pe consumator sa se simta privilegiati ca au un asemenea produs de top.

Povestea pe care o transmit prin marketingul lor este una puternica. Totul este sinonim cu inovatie, pasiune si stil – si de ce nu am vrea sa facem parte din asta? Este ca un club exclusivist care are milioane de membri, iar Quickmobile faciliteaza accesul!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *