Realizare site WordPress simplu

Realizare site WordPress simplu
Distribuie daca iti place articolul

WordPress – beneficiile utilizarii celui mai popular software de blogging

WordPress este cel mai popular software de blogging de pe piata. Exista o multime de avantaje si motive pentru care acest software este ideal in special pentru cei care fac sau doresc sa se apuce de blogging, fiind extrem de usor de utilizat.

Daca va numarati printre cei care doresc sa puna in practica un astfel de site si cautati cele mai bune solutii pentru realizare site WordPress, iata care sunt cateva dintre cele mai importante beneficii de care va puteti bucura:

Usurinta in utilizare

WordPress este foarte usor de utilizat si are o interfata intuitiva si prietenoasa. Adaugarea de pagini noi, postari pe blog, imagini etc., sunt actiuni foarte usor de realizat si care se poate face rapid. Deoarece tehnologia este atat de simpla, timpul petrecut pentru punerea in practica a actiunilor respective este unul foarte scurt si nu necesita cunostinte in IT. Practic, aproape oricine poate administra un astfel de site, fara nici un fel de bataie de cap.

Gestionati site-ul simplu de pe orice computer

WordPress este bazat pe browser. Va puteti autentifica de pe orice computer conectat la Internet si va puteti gestiona site-ul dupa propriile preferinte.

Nu este necesara editarea HTML sau software FTP

WordPress este un sistem autonom si nu necesita software de editare HTML. Puteti crea o pagina noua sau o postare pe blog, sa formatati textul, sa incarcati imagini (si sa le editati), sa incarcati documente, fisiere video, galerii de imagini etc. toate fara a fi nevoie de software suplimentar HTML sau FTP.

Un site WordPress este Ideal pentru optimizarea SEO

Codul din spatele WordPress este foarte curat si simplu, facilitand citirea si indexarea continutului site-ului pentru motoarele de cautare. In plus, fiecare pagina, postare si imagine poate avea propriile cuvinte cheie, descriere si titlu si pot fi optimizate pentru anumite cuvinte cheie, permitand optimizarea foarte precisa a motorului de cautare prin intermediul serviciilor de optimizare SEO. De asemenea, puteti utiliza etichete pentru a va imbunatati si mai mult eforturile de optimizare a motoarelor de cautare.

Cu WordPress Detineti controlul asupra site-ului

Nu mai trebuie sa asteptati ca un designer web sa se ocupe de site-ul dumneavoastra. Cu WordPress, aveti controlul deplin asupra aproape tuturor aspectelor si puteti face cu usurinta aceste actualizari

Extindeti functionalitatea site-ului cu pluginuri

Doriti sa adaugati un calendar de evenimente, o galerie video, plus multe altele pe site-ul dumneavoastra? WordPress face acest lucru posibil cu pluginuri, dintre care majoritatea sunt gratuite sau la un pret foarte rezonabil.

Costuri pentru domeniu si gazduire avantajoase

Exista o multime de firme pe aceasta nisa iar daca va numarati printre aceia care sunt la inceput de drum si nu cunoasteti bine domeniu, s-ar putea sa aveti o surpriza foarte placuta in momentul in care veti afla cat costa un site simplu la LeonPaul.ro

Astfel, in ceea ce priveste pretul pentru un site WordPress, discutam defapt despre mai multe preturi. Puteti opta fie pentru un site facut de dumneavoastra – caz in care pretul este unul minim, ori puteti solicita ajutor din partea unor profesionisti in domeniu, caz in care pretul va creste in functie de serviciile de care aveti nevoie. In orice caz, preturile sunt mici, in special daca veti lua in considerare castigurile pe care le puteti obtine in urma utilizarii unui site WordPress.

Site-ul simplu creste pe masura ce afacerea creste

Site-urile WordPress sunt foarte scalabile. Puteti avea sute de mii de pagini sau postari de blog pe sitel si performanta site-ului nu va fi compromisa. In plus, in calitate de administrator al unui site WordPress, puteti configura mai multi utilizatori pentru site-ul web si puteti atribui niveluri de acces si capabilitati fiecarui utilizator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *