Tot ce trebuie sa stii despre Kyocera

Tot ce trebuie sa stii despre Kyocera
Distribuie daca iti place articolul

Kyocera este o companie japoneza specializata in fabricarea de produse si echipamente electronice pentru diverse segmente. La inceput, in 1959, activitatile sale s-au concentrat pe fabricarea de piese pentru televizoare. Este considerata un pionier in productia de sisteme electrice solare, dezvoltand panouri solare inca din anii 1980.

In 1992, a decis sa investeasca in sectorul tiparului, fiind recunoscuta la nivel mondial pentru fabricarea de imprimante si multifunctionale de inalta calitate si durabile, al caror consum de energie electrica este mai mic decat cel al echipamentelor marcilor concurente, datorita tehnologiei ECOSYS.

Imprimantele si MFP-urile marca ECOSYS de la Kyocera ofera o solutie de imprimare cu componente durabile si unul dintre cele mai mici costuri pe imprimare.

Imprimantele ECOSYS contribuie, de asemenea, la conservarea mediului si la reducerea deseurilor, deoarece sunt concepute pentru a elimina necesitatea inlocuirii continue a componentelor scumpe, oferind astfel o imprimanta Kyocera pentru intreprinderi de toate dimensiunile. In plus, imprimantele multifunctionale si imprimantele ECOSYS de la Kyocera ofera, de asemenea, solutii personalizate cu software modern care influenteaza direct productivitatea parcului de imprimare, crescand randamentul acestuia.

Viziunea axata pe productia sustenabila a reprezentat mereu o mare diferenta pentru imprimantele Kyocera ECOSYS, fiind primul sistem fara cartuse pentru imprimarea laser.

De atunci, aproape toate dispozitivele folosesc sistemul doar cu toner. O alta caracteristica a acestui echipament este ca nu este necesara inlocuirea tamburului atunci cand tonerul se epuizeaza, ceea ce inseamna mai putine deseuri, costuri mai mici si o durata lunga de viata.

Imprimantele Kyocera sunt dispozitive de inalta performanta care ofera un cost scazut de imprimare pe pagina si posibilitatea de a se conecta printr-o varietate de optiuni, inclusiv USB, cabluri de retea si WI-FI. Modelele all-in-one realizeaza si alte sarcini legate de documente, cum ar fi scanarea, imprimarea si copierea.

Sunt echipamente functionale si compacte, concepute pentru a reduce costurile de operare si pierderile, precum si pentru a imbunatati performanta flotei de imprimare. In plus, sunt imprimante care sunt usor de operat si au sisteme foarte intuitive, dar si o durata lunga de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *