De ce sa apelati la Compania DDD – certificata CEPA pentru servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie

De ce sa apelati la Compania DDD – certificata CEPA pentru servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie
Distribuie daca iti place articolul

Exista foarte mai multe motive pentru care este necesar sa apelati la servicii profesionale de combatere a daunatorilor atunci cand va confruntati cu o infestare, fie ca este vorba despre propria locuinta ori despre sediul unei firme.

Combaterea daunatorilor fie ca discutam despre rozatoare sau despre insecte, este necesara atat la interior cat si la exterior, deoarece infestarea cu insecte sau rozatoare poate provoca afectiuni sau chiar boli grave. Acestea va pot musca sau intepa, va pot contamina alimentele, si chiar pot provoca daune materiale. Atunci cand alegeti sa utilizati servicii profesionale de combatere a daunatorilor, alegeti sa va mentineti atat pe dumneavoastra, cat si pe cei din jur, sanatosi.

Este adevarat si faptul ca exista multe produse pe piata care se pot utiliza pe cont propriu, insa, eficienta lor nu se compara cu serviciile profesionale furnizate de o echipa de profesionisti in domeniu, precum sunt cei de la Compania DDD. In aparenta, aceste produse sunt eficiente dar doar pentru o perioada scurta de timp. Multe dintre aceste tratamente nu pot ajunge la radacina problemelor dumneavoastra in materie de daunatori si au eficienta doar la nivel de suprafata si pe termen scurt.

Pentru a putea scapa rapid si eficient de orice astfel de problema, serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, precum sunt cele furnizate de Compania DDD, reprezinta solutia perfecta, firma care este prezenta pe piata inca din anul 2011 si presteaza servicii la cele mai inalte standarde, utilizand nu doar cele mai noi tehnologii, ci si substante sigure si avizate de Ministerul Sanatatii.

Compania DDD este prima firma d.d.d. din Romania certificata CEPA Care este un standard european prin care sunt specificate cerintele si recomandarile de baza astfel incat, companiile de servicii de gestionare a daunatorilor trebuie sa opereze pentru a raspunde nevoilor clientilor lor, indiferent ca acestia sunt alte companii private, autoritati publice sau chiar public larg.

Indiferent daca sunt animale, plante sau insecte, daunatorii pot si au un impact negativ asupra oamenilor si mediului.

Care sunt beneficiile colaborarii cu Compania DDD acreditata CEPA?

Inainte de toate, certificarea CEPA este o schema de audit aliniata cu standardul CEN [EN] 16636, iar scopul acestei certificari este acela de a actiona precum un standard industrial si de garantie a unor practici foarte eficiente de gestionare a daunatorilor.

Aceasta certificare ofera garantia unor servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie de cea mai buna calitate, avand un rezultat rapid si eficient, fiind implementate utilizand atat aparatura moderna, cat si solutii profesionale care nu pun in pericol sanatatea omului sau a animalelor de companie.

Standardul CEPA creeaza constientizarea valorii pentru societate pe care industria de combatere a daunatorilor o reprezinta prin mentinerea sanatatii si a igienei. Initiativa contribuie la controlul implementarii defectuoase a acestor servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, oferind sprijinul necesar astfel incat la final, sa putem discutam despre rezultate pozitive si pe termen lung.

Apeland la Compania DDD – certificata CEPA, fiecare interventie realizata, fie pentru clientii persoane fizice, persoane juridice sau institutii de stat, trebuie sa stiti ca este la fel de importanta si se vor presta cele mai bune servicii indiferent de situatie, la cele mai inalte standarde de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *