Kingston Digital anunţă un SSD Extern cu ecran touch, pentru criptare hardware

Distribuie daca iti place articolul
 • Ecran touch intuitiv
 • Certificare FIPS 197 cu criptare XTS-AES 256-bit
 • Opțiune Multi Password cu PIN și mod Passphrase

 

București, România –  24 mai 2022 – – Kingston Digital Europe Co LLP, filiala de memorii flash a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în memorii și soluții tehnologice, a anunțat astăzi lansarea celui mai nou produs, IronKey Vault Privacy 80, un SSD Extern (VP80ES) inovator, independent de sistemul de operare, cu ecran tactil și criptare hardware pentru protecția datelor.

Utilizarea SSD-ului extern IronKey VP80ES este la fel de simplă precum utilizarea unui telefon. Dispunând de un ecran tactil color, utilizarea este foarte simpla folosind gesturi  de tip drag&drop sau slide. Cu certificare FIPS 197 cu criptare XTS-AER pe 256 biti, VP80ES este proiectat să protejeze datele, fiind în același timp ușor de utilizat. Unitatea este ideală pentru a proteja datele de atacurile Brute Force și BadUSB, care afectează în general întreprinderile mici și mijlocii și chiar creatorii de conținut. Măsurile sale de securitate de nivel militar, îl fac net superior când vine vorba de securitatea informațiilor importante ale companiei sau chiar a datelor personale.

IronKey Vault Privacy 80 External SSD

Pe lângă ușurința sa în utilizare și criptarea hardware, VP80ES oferă caracteristici suplimentare pentru protecția datelor, precum opțiunea Multi Password cu moduri PIN/Passphrase și Configurable Password Rules. Cu opțiunea Admin, puteţi alege între modurile PIN numeric sau Passphrase, puteţi seta reguli pentru parolă sau să activaţi opțiuni de securitate extinse, cum ar fi numărul maxim de încercări de parole partajate, lungimea minimă a parolei de 6-64 caractere, reguli de parolă alfanumerice, auto timeout pentru blocarea unității, layout randomizat pentru ecranul tactil și Secure Erase pentru a asigura o protecție maximă a fișierelor dvs. importante. Parola de administrator poate fi folosită pentru a restabili datele și accesul în cazul în care parola de utilizator este uitată. Pentru o liniște suplimentară, protecția împotriva atacurilor Brute Force va șterge unitatea dacă parolele de administrator și utilizator sunt introduse greșit de 15 ori la rând.

IronKey Vault Privacy 80 External SSD_ikvp80es_s_hr_06_05_2022 13_36

În cazul în care uitaţi parola, prin utilizarea caracterului „space” este foarte ușor să vă amintiți o expresie folosită în crearea acesteia. În caz contrar, PIN-ul poate fi folosit pentru a debloca VP80ES, la fel ca la un telefon mobil. Pentru a reduce încercările eșuate de conectare, atingeți butonul “eye” pentru a vizualiza parola introdusă. VP80ES este livrat cu o carcasă de neopren și două cabluri adaptoare USB 3.2 Gen1 pentru a se conecta cu ușurință la computere și alte dispozitive compatibile cu USB Type-C®sau Type-A, fiind astfel un companion perfect atunci când aveți nevoie de el.

IronKey Vault Privacy 80 External SSD angle

“Pe măsură ce tot mai mulți oameni continuă să lucreze de acasă și implicit din afara protecţiei oferită de firewall-ul companiei, dorim să aducem opțiuni mai bune de securitate pentru întreprinderile mici și mijloci” a spus Oscar Escayola Kaloudis, EMEA Flash Business Manager, Kingston. “IronKey Vault Privacy 80ES face exact asta. Datorită ecranului tactil color, nenumăratelor sale funcții de securitate și dimensiunilor reduse, utilizatorii pot avea control deplin asupra datelor.”

SSD-ul extern Kingston IronKey Vault Privacy 80 este disponibil în capacități de 480GB, 960GB, 1920GB și este susținut de o garanție limitată de trei ani, suport tehnic gratuit și fiabilitatea legendară Kingston.

IronKey Vault Privacy 80 External SSD
Part Number Capacitate
IKVP80ES/480G 480GB IronKey VP80ES
IKVP80ES/960G 960GB IronKey VP80ES
IKVP80ES/1920G 1920GB IronKey VP80ES

 

Kingston IronKey Vault Privacy 80 – Funcții și specificații:

 • Certificare FIPS 197 și criptare XTS-AES 256-bit: protecții integrate împotriva atacurilor BadUSB, Brute Force și microprocesor securizat certificate Common Criteria EAL5+.3
 • Ecran tactil unic: protejarea datelor este mai ușoară folosind un ecran tactil intuitiv.
 • Activați opțiunea Multi-Password (Admin/User) cu PIN/Passphrase:Opțiunea Multi-Password pentru Data Recovery în modul Admin.
 • Configurable Password Rules:Gestionarea numărului de încercări a parolei, lungimea minimă a parolei (6-64 caractere) și regulile de parole unice sau alfabetice.
 • Opțiuni de securitate extinse: Auto-Timeout reglabil pentru a bloca unitatea, aranjarea aleatorie a ecranului tactil și funcția Secure Erase pentru a șterge toate parolele și cheia de criptare.
 • Dual Read-Only (Write-Protect) Mode Settings: Apărare  împotriva amenințărilor de securitate cibernetică de la sistemele compromise folosind nouă niveluri de protecție numai pentru citire.
 • Interfață: USB 3.2 Gen 1
 • Conector: Type-C
 • Conținut pachet: husă din Neopren, cablu USB 3.2 Gen 1 C-to-C,

USB 3.2 Gen 1 C-to-A cable

 • Capacitate4480GB, 960GB, 1920GB
 • Viteză: Up to 250MB/s read, 250MB/s write
 • Dimensiuni: 5 mm x 84.2 mm x 18.5 mm
 • Temperatură de funcționare: 0°C to 45°C
 • Temperatură de stocare: -20°C to 60°C
 • Compatibilitate: USB 3.0/USB 3.1/USB 3.2 Gen 1
 • Garanție și suport53 ani
 • Compatibilitate: OS-independent:

Microsoft Windows®, macOS®, Linux®, Chrome OS™ sau orice alt sistem cu suport USB.

Protecția împotriva atacurilor Brute Force înseamnă ştergerea definitive a datelor după 10-30 de încercări a parolei

2 USB Type-C® și USB-C® sunt mărci înregistrate ale USB Implementers Forum.

3 Certificarea Hardware Control cu mecanisme de protecție integrate concepute pentru a apăra împotriva falsificării externe și a atacurilor fizice.

4 O parte din capacitatea listată a unui dispozitiv de stocare flash este utilizată pentru formatare și alte funcții, prin urmare nu este disponibilă stocarea datelor. Ca atare, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea listată pe produse. Pentru mai multe informații, accesați ghidul de memorie flash Kingston.

5 Garanție limitată de 3 ani. Consultați kingston.com/wa pentru detalii

Pentru mai multe informații vizitați kingston.com.

Puteți urmări Kingston și pe:

YouTube Instagram

Facebook    LinkedIn

Twitter     Kingston Is With You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *