Seria iPhone 14 este disponibilă pentru precomandă, de astăzi, la Vodafone

Distribuie daca iti place articolul

București, 9 septembrie 2022 – Vodafone România va oferi cea mai avansată gamă iPhone de până acum, formată din iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, dar și Apple Watch Series 8 și Apple Watch SE, ce oferă performanță și tehnologie inovatoare, Apple Watch Ultra, cu un design complet regândit și capabilități extraordinare, precum și a doua generație de AirPods Pro, cea mai avansată de până acum.

iPhone 14 Plus

Clienții vor putea precomanda toate modelele de iPhone începând de astăzi, cu disponibilitate pentru iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max de pe 16 septembrie a.c. și din 7 octombrie pentru iPhone 14 Plus.

Apple Watch Ultra

Clienții pot precomanda, tot începând de astăzi, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE și Apple Watch Ultra, cu disponibilitate pentru Apple Watch Series 8 și Apple Watch SE de pe 16 septembrie a.c. și de pe 23 septembrie pentru Apple Watch Ultra. AirPods Pro (a doua generație) vor fi disponibile în magazinele fizice și online de pe 23 septembrie. iPhone 14, în varianta de 128GB, este disponibil pentru precomandă în oferta Vodafone, la portare, cu abonamentul RED Infinity 23 redus la 17 euro și un avans de 233 de euro. Pentru detalii complete despre prețuri și disponibilitate, accesați www.vodafone.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *