UPS finalizează achiziția Bomi Group, companie multinațională de logistică în domeniul medical

Distribuie daca iti place articolul

Achiziția accelerează procesul de extindere a facilităților pentru lanțul frigorific în Europa și America Latină

 

București, 16 noiembrie 2022 – UPS (NYSE: UPS) anunță finalizarea achiziției Bomi Group, lider în industrie și furnizor multinațional de servicii logistice în domeniul medical. Odată cu această achiziție, UPS Healthcare, divizia medicală dedicată a UPS, va integra facilități cu temperatură controlată din 14 țări, precum și 3.000 de angajați cu competențe avansate în Europa și America Latină.

Compania va opera sub noul nume Bomi Group, o companie UPS. Marco Ruini, CEO Bomi Group, se va alătura echipei de conducere a UPS Healthcare. Clienții UPS Healthcare au acum acces la 216 facilități cu o suprafață totală de peste 1.579.300 de metri pătrați de spații de distribuție conforme cu cGMP și GDP în 37 de țări și teritorii.

„Împreună cu Marco Ruini și echipa Bomi, UPS Healthcare va oferi soluții inovatoare și integrate clienților noștri din Europa și America Latină”, a declarat Kate Gutmann, vicepreședinte executiv și președinte al UPS International, Healthcare and Supply Chain Solutions. „Noua echipă, alături de flota de vehicule și facilitățile ultramoderne ne vor permite să ne extindem rețeaua pan-europeană pentru lanțul frigorific și să oferim clienților noștri soluții logistice de ultimă generație în domeniul medical.”

Echipa UPS Healthcare a dezvoltat un plan de tranziție detaliat pentru a susține creșterea constantă a business-ului, conectând în același timp facilitățile pentru lanțul frigorific la principalele puncte de tranzit din Europa și America Latină.

„Datorită noilor facilități aduse de Bomi Group în rețeaua noastră, avem convingerea că această achiziție va aduce noi servicii și sinergii în Europa și America Latină”, a declarat Wes Wheeler, președintele UPS Healthcare. „Pe măsură ce înaintăm cu planul de tranziție, suntem pregătiți să punem în aplicare aceste servicii sincronizate.”

Pentru mai multe informații despre inovațiile UPS Healthcare și soluțiile orientate către clienți, accesați Healthcare.ups.com și about.ups.com.

 

Despre UPS Healthcare  

UPS Healthcare oferă clienților din întreaga lume o expertiză logistică unică în domeniul medical. UPS Healthcare deține peste 1.579.300 de metri pătrați de spații de distribuție conforme cu cGMP și GDP, în 37 de țări și teritorii. Serviciile includ: gestionare stocuri, ambalare și expediere la temperatură controlată, depozitare dispozitive medicale și fulfillment, laboratoare și logistică pentru studii clinice. Infrastructura globală UPS Healthcare, serviciul de vizibilitate UPS Premier, tehnologiile de urmărire și monitorizare, precum și sistemul global de calitate sunt bine adaptate pentru a răspunde cerințelor complexe de logistică din prezent pentru industriile farmaceutică, de dispozitive medicale și diagnostice de laborator.

 

Despre UPS

UPS (NYSE: UPS) este una dintre cele mai mari companii din lume, cu venituri de 97,3 miliarde de dolari în 2021, și oferă o gamă largă de soluții logistice integrate pentru clienții din peste 220 de țări și teritorii. Cei peste 500,000 de angajați ai companiei se aliniază obiectivului nostru declarat „Moving our world forward by delivering what matters” și adoptă o strategie simplă, dar puternică: Customer First. People Led, Innovation Driven. UPS se angajează să protejeze mediul și să contribuie pozitiv în cadrul comunităților pe care le deservește în întreaga lume. UPS susține ferm diversitatea, echitatea și incluziunea. Compania poate fi găsită pe Internet la www.ups.com, iar mai multe informații pot fi accesate la about.ups.com și www.investors.ups.com  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *