Toate casele au nevoie de aer conditionat!

Toate casele au nevoie de aer conditionat!
Distribuie daca iti place articolul

Instalarea aerului conditionat intr-un apartament poate aduce multiple beneficii – de la imbunatatirea confortului pana la cresterea valorii proprietatii. Dar este nevoie sa fie facuti anumiti pasi. Asta inseamna montarea de noi sisteme electrice, conducte si unitati multiple si este dificil de indepartat ulterior.

Daca detineti propria proprietate, puteti decide singur daca instalati aer conditionat in apartamentul vostru sau nu. Dar, daca inchiriati, este vital sa obtineti permisiunea proprietarului inainte de a continua. Daca nu o faceti, puteti pierde si timpul si banii investiti.

Discutati cu proprietarul  despre beneficiile instalarii aerului conditionat – il puteti convinge sa plateasca pentru asta. Daca sunt multumiti ca va fi instalat aer conditionat, dar doresc sa platiti pentru el, asigurati-va ca veti locui acolo suficient de mult pentru a beneficia de investitia voastra.

Chiar daca detineti apartamentul vostru, este posibil sa aveti nevoie de permisiunea de a instala aer conditionat. Modelul aparat de aer conditionat Daikin Comfora Bluevolution Inverter 7000 BTU este o alegere buna pentru oricine doreste confort sporit si performante!

Diferitii proprietari de blocuri au reguli diferite cu privire la modificarile pe care le puteti face apartamentului, chiar daca acesta va apartine. Verificati contractul de inchiriere pentru a afla ce reguli vi se aplica. Montarea unui sistem de aer conditionat split implica montarea unei unitati pe un perete exterior al proprietatii  – ar putea exista anumite restrictii in acest sens.

Daca apartamentul vostru nu este inchiriat, atunci ar putea face parte dintr-o proprietate comuna. Acesta este momentul in care detineti apartamentul si impartiti responsabilitatea de a avea grija de cladire cu ceilalti proprietari. Uitati-va la orice acorduri scrise pe care trebuie sa le obtineti, inclusiv acordul altor rezidenti inainte de a va instala aerul conditionat. Daca aveti mult spatiu in apartamentul  vostru, aceasta ar putea sa nu fie una dintre preocuparile voastre principale. Insa, daca spatiul este limitat, veti dori sa alegeti cele mai eficiente unitati de aer conditionat interioare.

Exista mai multe tipuri diferite de unitati de aer conditionat disponibile pe site-ul aer-conditionat-ieftin.ro . Daca aveti spatiu deasupra sau in spatele peretilor, va recomandam sa luati in considerare unitatile de sistem split canalizate. Acestea se incadreaza in pereti sau tavan si nu ocupa aproape nimic din spatiul de locuit.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *