Hale metalice rezistente la orice conditie !

Hale metalice rezistente la orice conditie !
Distribuie daca iti place articolul

Pentru multi antreprenori care se ocupa cu prelucrarea metalelor sau asamblarea diferitelor obiecte, o hala metalica reprezinta alegerea perfecta in materie de depozit sau hala de productie. Daca in trecut aceste structuri erau din lemn, prezentul si tehnologia ne-a invatat ca este mai bine sa favorizam metalul, deoarece este mai rezistent in caz de incendiu, cutremur sau clima extrema. Gama de hale metalice de la profin.ro este o alegere foarte buna!

Cateva avantaje ale structurilor metalice de inalta rezistenta:

Rezistenta ridicata a metalului pe unitatea de greutate implica faptul ca greutatea structurilor va fi mica, aceasta fiind de mare importanta pentru proiectarea grinzilor de lumina mare.

Omogenitate: proprietatile metalului nu se modifica considerabil in timp, asa cum este cazul structurilor din beton armat.

Durabilitate: Daca intretinerea structurilor de otel este adecvata, va rezsita pe termen nelimitat.

Ductilitate: Ductilitatea este proprietatea pe care un material o are de a rezista la deformari mari nedefectuoase sub solicitari de inalta tensiune. Natura ductila a otelurilor structurale obisnuite le permite sa curga local, evitand astfel defectiunile premature.

Tenacitate: Otelurile de structura sunt tenace, adica au rezistenta si ductilitate proprietatea unui material de a absorbi energie in cantitati mari se numeste tenacitate.

Principalele caracteristici care presupun constructia halelor cu structuri metalica:

-Usurinta mare pentru alaturarea mai multor parti prin intermediul diferitelor tipuri de conectori, cum ar fi sudura, suruburi si nituri.

-Structura de asamblare rapida.

-Capacitate mare de laminat si in cantitati mari de dimensiuni si forme.

-Este un material rezistent. Asta inseamna ca elementele care vor forma structura in orice constructie pot avea o sectiune transversala mult mai mica decat in cazul betonului, ocupand astfel mai putin spatiu.

-Rezistenta mai mare decat posibila reutilizare a betonului dupa demontarea unei structuri.

-In zonele care sunt caracterizate de seismicitate cu risc ridicat, constructiile din otel au prezentat un comportament extrem de satisfacator in fata acestor fenomene naturale datorita ductilitatii care caracterizeaza materialul otel.

-Acest comportament este mult mai mare fata de beton.

Din punct de vedere economic, pentru greutatea sa mai redusa, obtineti o mare economie la fundatie, iar gradul sau ridicat rezistenta/greutate este utilizat intens in cladiri inalte si structuri mari usoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *